خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
عليرضا واحدي نيكبخت گفت: قراردادم با پرسپوليس هيچ شرط خاصي ندارد و خوشحالم كه با اين تيم دوساله بستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيكبخت پس از ثبت قرارداد دو ساله خود با تيم فوتبال پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه روند مذاكرات بسيار خوب بود و من روز گذشته با حضور در باشگاه مذاكرات نهايي را با مديران مربوطه انجام دادم. همچنين با افشين قطبي نيز كه در آمريكا حضور داشت، تلفني صحبت كردم و تمام كدورتها و مشكلات حل شد و ديگر من و قطبي هيچ مسالهاي براي ادامهي همكاري نداريم.
وي افزود: من صبح امروز هم به قطبي زنگ زدم اما، او شمارهي من را نميدانست و تلفن خود را جواب نداد. ولي تمامي توافقات صورت گرفته كه اكنون منجر به ثبت اين قرارداد شد.
نيكبخت همچنين دربارهي علت تمديد دو سالهي قراردادش با پرسپوليس خاطرنشان كرد: بسياري از بازيكنان با پرسپوليس يك ساله بستند اما، من شرايط را ايدهآل ديدم و تصميم گرفتم قراردادم را به مدت دو سال تمديد كنم و اكنون از اين مساله بسيار خوشحالم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس همچنين دربارهي مصدوميت محسن خليلي تصريح كرد: خيلي ناراحت شدم. من روز گذشته با او تلفني صحبت كردم و حالش را جويا شدم. عمق مصدوميت خليلي هنوز مشخص نيست و پزشكان بايد بررسي بيشتري روي اين مساله انجام دهند.اما، تنها اميدوارم كه چيز خاصي نباشد و خليلي بتواند همچنان با قدرت در پرسپوليس بازي كند.
نيكبخت همچنين دربارهي مذاكراتش با باشگاههاي ديگر پيش از عقد قرارداد با پرسپوليس گفت: مدير برنامههايم با باشگاههاي ديگري نيز مذاكره كرده بود و آنها پيشنهادهايي به وي داده بودند كه نميتوانم نام اين تيمها را فاش كنم اما، با قاطعيت ميگويم با تيم استقلال هيچ صحبت و مذاكره خاصي نداشتم.
وي همچنين گفت: از اين كه پرسپوليس امسال بازيكنان خوبي را به خدمت گرفته، خوشحالم و ما بازيكنان قديمي به اضافهي نفرات جديد تمام تلاش خودمان را ميكنيم تا حضور موفقي در سه جام پيش رو داشته باشيم.
نيكبخت در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا قرارداد شما شرط خاصي داشت، گفت: در قرارداد من هيچ شرط و شروط خاصي ذكر نشده بود و مسالهي قبليام با قطبي تنها يك سري كدورتهاي كوچك بود كه آن هم حل شد. خدا را شكر ما ميتوانيم باز هم متحدانه براي موفقيت پرسپوليس تلاش كنيم.

Bookmarks